Rólunk

 Köszöntelek kedves látogató!

IMG_5647

Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzam.

Egészen kisgyermekkoromtól fogva részét képezte az életemnek az a gondolkodás mód ami miatt most itt vagyok. Vonzottak a megmagyarázhatatlan, misztikus dolgok, mindig kerestem a „miértekre” a választ a dolgok mögöttes

mélyebb megértésére. Mindig figyeltem és mindig „gondolkodtam, analizáltam”  Igen a logika és a misztikum kéz a kézben jár. Fokozatosan fordultam a keleti tanok útja felé amiben úgy éreztem sokkal több lehetőség van önmagunk és ezen keresztül a világ megértésére, megismerésére. Mint sokan mások először én is könyvekkel kezdtem majd a harcművészetek irányába fordultam ami nagyon alkalmas a nagyobb testtudatosság  koncentráció és intuíció eléréséhez.

Az évek alatt összegyűlt rengeteg tapasztalat információ lassan komplex rendé formálódott bennem aminek komoly részét képezik a nyugat alternatív tudományok is! És ahogy a szép magyar mondás is szól „ Jó pap holtig tanul.” Mindig szem előtt tartom a változást és az ismereteim folyamatos bővítését.

Korunk komoly hibája, hogy csak a kézzelfogható dolgokkal foglalkozik. A világ, az emberek és a gyógyítás is csak horizontálisan az „anyaggal”  (testel) foglalkozik. Ez pedig sajnos nagyobb teret enged az egonak, míg a lélek és a szellem csak egyre sorvad.. Szinte teljesen elveszítettük vele a kapcsolatot.

Sokáig nem képezte részét az életemnek a gyógyítás, de személyes tapasztalatokból értettem meg az emberek mennyire elveszettek és útbaigazításra, segítségre szorulnak. ÍP1000670gy kezdtem el foglalkozni a természetgyógyászattal. A megszerzett tudásomat, tapasztalataimat a lehető legnagyobb tisztelettel, együttérzéssel és megértéssel igyekszem átadni. Célom a szervezet öngyógyító folyamatait segíteni, helyreállítani, amennyire csak lehet kerülöm az ivazívabb beavatkozásokat. Ezt szem előtt tartva alkalmazok: Keleti és nyugati masszázsfajtákat, Cranio-sacralis terápiát, mozásterápiát (Chikung-Taichi), fülakupunktúrát, Akupresszúrát, Koreai kéz és láb akupresszúrát magokkal és mágnesekkel, rezgés és hangterápiát. Ezen módszerek ismerete lehetővé teszi, hogy szükség szerint válasszam meg alkalmazásukat, illetve egyidejű használatukat, melyek kiegészítik és támogatják is egymást.

Minden kedves érdeklődőt, segítségre szorulót, vagy csak önmagáért tenni akarót várok szeretettel!

" A nem cselekvés az igazi cselekvés! Többet ér ezernyi tettnél a mozdulatlanság egy pillanata. "
Vang Xiangzhai